HET ONTSTAAN VAN JOUW DROOMKEUKEN

Voorbereiding

We zijn benieuwd naar wie je bent, wat je wensen zijn en wat aansluit bij jouw stijl. Deze elementen zijn de fundamenten voor onze ontwerpen. Je helpt ons door beelden op te slaan via Pinterest op  https://nl.pinterest.com/kuikkeukens/.

Mocht je geen Pinterest gebruiken, geen zorgen. We komen er samen wel uit. 

Intake

Vervolgens bezoeken we je thuis om te garanderen dat de keuken aansluit bij jou, bij het interieur en de woning.

We stellen vragen over de toekomstige keuken. Ook zijn we geïnteresseerd in de lichtinval, de woning en de bestaande inrichting. Bij een verbouwing zullen we de maten opnemen.

Presentatie

Na het bezoek maken we twee ontwerpen en presenteren we deze met bijbehorende materialen. We nemen de ontwerpen met je door.

Jullie zijn welkom op ons kantoor. 

De ontwerpen ontvang je zowel op papier als via een 3D-link.

Offerte

We passen de details naar wens aan en maken de offerte op. Deze offerte nemen we door waarbij we gelijk een logische indeling van de keuken hanteren.

Na goedkeuring bespreken we de planning. Indien gewenst, verzorgen wij de verdere voorbereidingen en betrekken we onze vakmensen, zoals aannemers, installateurs, stukadoors en schilders.

HOE JIJ JOUW STIJL ONTDEKT

Onze inspiratiebox 

Op zoek naar inspiratie of om je eigen stijl te vinden? Een tip: begin met het aanmaken van borden op Pinterest. We hebben een verscheidenheid aan borden met talloze thema's rondom keukens gecreëerd. Volg ons op Pinterest: https://www.pinterest.de/kuikkeukens/

Het is ook handig voor ons om jouw borden te bekijken als je een afspraak maakt. Zo kunnen we snel zien welke beelden jou aantrekken.

WAARDE

Om de keuken van je dromen te realiseren, besteden we veel aandacht aan het proces. We kiezen voor kwaliteit en gebruiken daarom graag hoogwaardige materialen en apparaten van merken als Siemens, Bosch, Neff, Bora en Quooker.

 

Onze keukens beginnen bij 20.000 euro. We maken een gedetailleerde offerte op basis van jouw voorkeuren.