Wat werkt werkt

Kuik Keukens kenmerkt zich door daadwerkelijk maatwerk te leveren en dus bij u thuis te komen. U wilt zich orienteren of u weet precies wat voor keuken u zoekt, wij denken graag met u mee!

Wij plannen twee gesprekken in. Eén bij u thuis en één bij ons thuis en laten u vervolgens met een concreet voorstel en offerte naar huis gaan.

Onze werkwijze:

1. Wij maken een eerste afspraak graag bij u thuis, indien mogelijk. We zien de ruimte en kunnen hierdoor beter met u meedenken als het gaat om indeling en kleurgebruik. In dit gesprek geven we advies over een logische indeling en laten we uw wensen op ons in werken.

Indien uw wensen nog niet helemaal duidelijk zijn, dan maken wij graag een inspiratiebord voor u. Hierin verwerken we opstellingen, kleuren en materialen.

2. Het tweede gesprek vindt plaats bij Kuik Keukens. In dit gesprek krijgt u een concreet voorstel door middel van schetsen en/of een inspiratiebord en ontvangt u een passende offerte. Wij nemen samen met u uw wensen door, laten u materialen voelen en zien en indien nodig, zetten we de puntjes op de i.


Inspiratiebord


Gesprek 1

Gesprek 1 vindt, indien mogelijk, bij u thuis plaats.

- Wensen inventariseren
- Stijl onderzoeken
- Samen brainstormen
- Mogelijkheden in de ruimte onderzoeken


Gesprek 2

Gesprek 2 vindt bij Kuik Keukens plaats.

- Inspiratiebord bespreken
- Schetsen/voorstellen bespreken
- Materialen voelen en bijvoorbeeld lades uitproberen
- Laatste opmerkingen verwerken
- Offerte bespreken

- Planning doornemen en eventuele voorbereidingen bespreken